Top 10 cocktail creaties: mix, shake, en geniet

Mocktail Spritz

Bij World of NIX geloven we dat elke gelegenheid, groot of klein, gevierd moet worden met een heerlijke alcoholvrije cocktail in de hand. Of je nu een avondje thuis bent of speciale momenten viert, onze top 10 cocktailcreaties zijn samengesteld om jou een onvergetelijke smaakbeleving te bieden.

De Kunst van het Mixen Ben je klaar om je innerlijke bartender naar boven te halen? Onze lijst bevat alles van de verkwikkende Blood Orange Spritz tot eenvoudige, maar smaakvolle cocktails die je gemakkelijk kunt maken met ons Shake Cocktail Pakket. Ideaal voor zowel beginners als ervaren cocktailshakers.

Verken The Collection van Three Spirit Voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, hebben we The Collection van Three Spirit. Dit trio van stemming-verhogende drankjes is perfect om te mixen in je favoriete cocktails, zoals de Bitter Mary, en biedt een nieuwe dimensie aan je cocktailavond.

De Ultieme Espresso Martino Geef je avond een spectaculaire afsluiter met de Espresso Martino. Meng 4 cl Rebels 0.0% Malt Blend met 4 cl espresso en een theelepel rietsuiker, shake het geheel met ijs en serveer in stijlvolle Martini glazen, gegarneerd met drie koffieboontjes. Het is de perfecte blend van rijke koffiesmaak en subtiele zoetheid, een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Of je nu een doorgewinterde cocktailkenner bent of je eerste stappen zet in de wereld van mixologie, bij World of NIX vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte cocktailavond. Bezoek onze website voor de volledige top 10 en begin met het mixen van jouw nieuwe favorieten.

Proost op creatieve cocktails, Team NIX