Een alcoholvrij roséetje voor elk seizoen

Alcoholvrije rosé drinken

Wie zegt dat de charme van rosé beperkt is tot de zomermaanden? Bij World of NIX geloven we dat een goed glas alcoholvrije rosé op elk moment een dosis zonneschijn kan brengen. Of je nu een rosé zoekt om je diner te begeleiden of gewoon wilt genieten van de lentezon, onze collectie staat voor je klaar.

Ontdek Jouw Perfecte alcoholvrije Rosé Onze selectie van rosé wijnen biedt voor ieder wat wils. Van de subtiele zoetheid van aardbeien tot de verfrissende bruis van Tempranillo.

  • ALT sparkling rosé: Proef de zon in elke bubbel met onze Tempranillo rosé uit La Mancha, Spanje. Deze alcoholvrije mousserende rosé combineert aardbeien en watermeloen tot een perfecte harmonie.

  • La Vie en Zéro rosé: De Franse Bordeaux regio levert ons een Merlot rosé die uitblinkt in frisheid. Ideaal voor bij een lichte salade of om solo van te genieten, deze wijn brengt het Franse savoir-vivre naar je glas.

  • Kolonne Null Provence rosé: Onze Merlot en Muscat blend doet denken aan een zonnige dag in de Provence. Soepel, mineraal en verfrissend, het is de ideale partner voor mediterrane gerechten.

  • Leitz Eins Zwei Zero Rosé: Met tonen van rozenbottel, rabarber en framboos, biedt deze rosé een opwekkende mix die perfect past bij een zomerse salade, pasta of een BBQ-avond.

  • ISH Chateau del ISH Sparkling rosé: Onze frisse sprankelende rosé brengt een glimlach op je gezicht met zijn lichte roze tinten en hints van aardbei, framboos en pruim. Een perfect evenwicht tussen rijkdom en een frisse afdronk.

Alcoholvrije rosé wijnen zijn veelzijdig en bieden een vleugje zomer voor elk seizoen. Met de zorgvuldig geselecteerde opties van World of NIX vind je gegarandeerd jouw nieuwe favoriet. Ontdek onze volledige collectie en laat je verrassen door de wereld van rosé. Of je nu kiest voor een borrel op het balkon of een volledig lente diner, wij hebben de perfecte rosé voor jou.

Proost op zonnige dagen en heerlijke wijnen, Team NIX