Ontdek jouw voorjaarsfavorieten bij World of NIX

alcoholvrije slijterij in de Pijp

Het voorjaar is de perfecte tijd om nieuwe smaken te ontdekken en jouw drankvoorkeuren een frisse update te geven. Bij World of NIX nodigen we je uit om deze ontdekkingsreis samen met ons te maken, of je nu langs komt in een van onze slijterijen of de smaaktest online doet.

Proef de Lente Bezoek onze slijterijen in Amsterdam en Haarlem en duik in een wereld van smaken. Onze planken staan vol met spannende nieuwe topmerken en jouw toekomstige voorjaarsdrankjes wachten op je. Of je nu van sprankelende spritz houdt of meer een fan bent van verfijnde wijnen, er is voor iedereen iets te ontdekken.

Online Smaaktest Kun je niet langskomen? Geen zorgen, de smaaktest op onze website brengt de ervaring naar jou toe. Ontdek vanuit het comfort van je eigen huis welke alcoholvrije dranken perfect passen bij jouw diner vanavond. Het is een leuke en interactieve manier om je smaakprofiel te verfijnen.

Een Wereld aan Keuzes Bij World of NIX is de variëteit eindeloos. Van de tintelende sensatie van een goede sparkling tea tot de rijkdom van een ambachtelijke alcoholvrije wijn, en van krachtige sterke dranken tot verfrissende bieren en kombucha's. Daarnaast bieden we ook bijzondere specials en de leukste gifts aan. Er is altijd iets nieuws en opwindends te ontdekken.

Proeverijen: Het Perfecte Uitje Op zoek naar een leuk en smaakvol uitje dit voorjaar? Boek een proeverij bij World of NIX! Het is de ideale gelegenheid om samen met vrienden of collega's te genieten van een breed scala aan smaken, onder begeleiding van onze deskundige medewerkers.

Laat World of NIX jouw gids zijn in de wereld van alcoholvrije dranken dit voorjaar. Of je nu persoonlijk langskomt, online onze smaaktest doet, of een proeverij boekt, we beloven je een ervaring vol nieuwe ontdekkingen en favorieten.

Proost op een smaakvol voorjaar, Team NIX