Spring cocktails

Genieten van een heerlijke spring mocktail

De lente is aangebroken, wat nieuwe kansen en frisse bloesems met zich meebrengt. Dit is het ideale moment om jezelf te verwennen. Of je nu houdt van fruitige smaken, een cafeïnekick of een verfrissend drankje, in onze top 5 vind je voor elk wat wils. Deze alcoholvrije cocktails zijn heerlijk en geschikt voor elke gelegenheid. Geniet van een relaxte middag in de tuin of een stijlvolle brunch met vrienden.

  1. Sabospring Spritz

    Deze verfrissende spritz is een ware lente favoriet. Met een basis van alcoholvrije prosecco gemixt met verfrissende citrustonen van Abstinence Lemon aperitief is de Sabospring Spritz perfect voor die zonnige middagen. Ideaal om te genieten bij een lichte brunch of een vroege avondstart.

  2. Espresso Martino

    Voor de koffieliefhebbers is er de Rebels Espresso Martino. Deze mocktail combineert de rijke, diepe smaken van espresso met een zijdezachte textuur van de Rebels Malt Blend whisky, waardoor het een uitstekende keuze is voor na het diner of als een oppeppende middagtraktatie. 

  3. Ish Paloma

    De Ish Paloma is een bruisende, licht pittige cocktail vol smaak. Deze mocktail combineert de basis van grapefruit met een hint van limoen, en creëert een perfecte balans tussen zoet en zuur. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar iets fris en levendigs.

  4. Rebels Botanical Gin & Tonic

    De Rebels & Tonic, gemaakt van een mix van Botanical Dry 0,0% en een vlierbloesem tonic, is zorgvuldig samengesteld met geselecteerde botanicals. De R&T biedt een complexe smaak die zowel verfrissend als aromatisch is. Een echte traktatie voor liefhebbers van kruidige en florale noten.

  5. Roots Divino Margarita

    Met een scherp randje van limoen en een subtiele zoetheid, is deze mocktail zowel gedurfd als evenwichtig. Het is de ideale keuze voor diegenen die van een pittige kick houden in hun drankje.